NiDo als Sparringspartner

Samen brengen we je verder

Sparringssessies, Coaching- en Verandermanagement, Trajectbegeleiding en Projectmanagement

Doordat de adviseurs van NiDo in de keuken komen van grote multinationals en MKB bedrijven tot eenmanszaken en Zzp’ers weten wij als geen ander dat het management altijd onder druk staat of het nu door aandeelhouders is welke dividend willen of door het gezin dat er opdrachten binnen moeten komen. Verdrink je soms in het papierwerk, puinruimen of vergaderingen. Dit is dan wel je vak maar toch. Wij van NiDo begrijpen dit volledig en hebben hier zelf ook vaak zat mee te maken gehad, niemand die je echt begrijpt, een adviseur kost handen met geld en blijft binnen de paden. Een echte sparringpartner kan je het niet noemen.

Wat maken de sparringpartners/coaches van NiDo dan zo speciaal? NiDo streeft ernaar om jou als eigenaar, bestuurder, CEO of managementteam te begrijpen. NiDo biedt deze sparring sessies aan wanneer het jou uitkomt, 7 dagen per week en indien noodzakelijk 24/7 per dag. Per telefoon, mail of fysiek op locatie. Bij jou op kantoor, op ons kantoor, of zelfs wanneer je aan het reizen bent kan je met ons in overleg treden.

Wij wijzen je een best passende sparringpartner toe, deze buddy leest zich in en verdiept zich in jouw onderneming. Hij maakt het zich eigen om een oprechte sparringpartner te kunnen zijn. Al ben je wel de gene die zijn of haar factuur voldoet, de sparringpartner is altijd oprecht en objectief en laat zijn of haar ideeën, visies of adviezen daar niet door leiden. Daardoor ben jij er van verzekerd dat u de beste, eerlijkste communicatie heeft met iemand die net als jij om jouw onderneming, klanten en personeel geeft.

ook 's avonds en in het weekend staan wij voor je klaar

Omdat goede projecten nooit stilstaan

Anders dan anderen

Naast deze diensten kunnen deze sparringpartners eveneens voor je optreden als slechtnieuwsmededelers met respect bijvoorbeeld een ontslag aanzeggen om het zo rustig mogelijk te laten verlopen. Of kunnen ze projecten begeleiden, management of personeel coachen.

Deze buddy heeft een absolute geheimhouding en noteert of administreert mede daardoor niets, enkel op jouw verzoek worden er zaken genoteerd of doorgenomen. Deze buddy’s zijn niet je persoonlijke secretaresses, ze zijn er puur voor jouw persoonlijke en zakelijk gerelateerde ideeën en gedachten, om hier een mooi geheel van te maken. Ook op persoonlijk vlak kunnen zij je juist rust geven omdat je de ideeën aan iemand kwijt kunt welke eerlijk is en zijn of haar mening aangeeft met de juiste intenties en hier met professionaliteit naar kijkt. Iemand die je kunt bellen om stoom af te blazen of juist als je een deal hebt gesloten. Een persoon welke indien gewenst even met je meekijkt bij lastige stukken, klachten/personeelskwesties objectief beoordeeld en een advies geeft.

Dit kan je uiteraard doen bij de bestaande advocaten, juristen of accountants. Welke een enorm uurtarief rekenen en een pure zakelijke relatie met jouw bedrijf hebben, niet op de hoogte zijn van het reilen en zeilen en zich altijd beroepen op de wet of geen mening durven geven in verband met hun beroep. Of je laat het doen door een persoonlijke buddy vanuit NiDo B.V.