I Software ontwikkeling

We ontwerpen en ontwikkelen software op maat. Als standaard software niet voldoet, of als u iets nieuws heeft bedacht.

We doen dit samen met u, onze klant. Hierbij kunt u rekenen op onze expertise en ons advies. Waarbij een goede oplossing voor een scherpe prijs centraal staat.

U wilt informatie beheersbaar maken?
Zoekt u een oplossing voor het beheren van grote hoeveelheden data? Wellicht omdat de Excel sheets waarin de data nu is vastgelegd niet meer door u zelf te beheren zijn?

Of het nu gaat om registratie van klantgegevens, orders, planningen, documenten of andere gegevens. Wij ontwerpen en bouwen voor u een oplossing op maat.

Of bedrijfsprocessen optimaliseren?
Automatisering is vaak een goede manier om uw bedrijfsprocessen effici├źnter te maken. Door bijvoorbeeld bestaande systemen te koppelen via een interface, wordt tijd bespaard en worden fouten uitgesloten.

Selfservice waarbij uw klanten online orders kunnen plaatsen en de status kunnen inzien bespaart u tijd en vergroot de klanttevredenheid.

Dashboards kunnen u snel inzicht geven in de status van processen of machines
Stel, u heeft een nieuw concept bedacht..

Dan helpen wij u met het verder uitwerken van het ontwerp (functioneel, grafisch, technisch). Door onze ervaring zijn we vaak in staat het product naar een hoger niveau te tillen.

Na goedkeuring van het ontwerp kunnen we in de meeste gevallen een vaste prijs afgeven voor realisatie van de software. Een scherpe prijs, door slimme keuzes in de aanpak.

of misschien zoekt u gewoon goede ontwikkelaars
Die hebben wij. Bijvoorbeeld ter aanvulling van uw eigen ontwikkelteam, of voor een tijdelijk project. Wij beschikken over een groot team van ontwikkelaars in Oost-Europa. Onze Java en .Net ontwikkelaars zijn allen hoog opgeleid en zijn ingespeeld op samenwerking met bedrijven uit Nederland.