Sparringpartner sessies / Coaching- en Verandermanagement Trajectbegeleiding en Projectmanagement

Doordat de adviseurs van NiDo in de keuken komen van grote multinationals en MKB bedrijven tot eenmanszaken en Zzp’ers weten wij als geen ander dat het management altijd onder druk staat of het nu door aandeelhouders is welke dividend willen of door het gezin dat er opdrachten binnen moeten komen. Verdrink je soms in het papierwerk, puinruimen of vergaderingen. Dit is dan wel uw vak maar toch. Wij van NiDo begrijpen dit volledig en hebben hier zelf ook vaak zat mee te maken gehad, niemand die je echt begrijpt, een adviseur kost handen met geld en blijft binnen de paden. Een echte sparringpartners kan je het niet noemen.

Wat maken de sparringpartners/coaches van NiDo dan zo speciaal/ Want wanneer je op google zoekt kom je er honderden tegen…. Klopt maar wij doen het net even anders. NiDo streeft er namelijk naar om u als eigenaar, bestuurder, CEO of managementteam te begrijpen.

NiDo biedt deze sparingsessies aan wanneer het u uitkomt, 7 dagen per week en indien noodzakelijk 24/7 per dag. Per telefoon, mail of face 2 face. Bij u op kantoor, op ons kantoor, zelfs wanneer u aan het reizen bent kunt u met ons in overleg treden.

Wij wijzen u een best passende sparringpartner toe, deze buddy leest zich in en verdiept zich in uw onderneming. Sterker nog hij maakt het zich zelf om een oprechte sparringpartner te kunnen zijn. Al bent u wel de gene die zijn of haar factuur voldoet, de sparringpartner is altijd oprecht en objectief en laat zijn of haar ideeën, visies of adviezen daar niet door leiden. Daardoor bent u er van verzekerd dat u de beste, eerlijkste communicatie heeft met iemand die net als u om uw onderneming, klanten en personeel geeft.

NiDo B.V. doet het net even anders dan de andere!

Naast deze diensten kunnen deze sparringpartners eveneens voor u optreden als slechtnieuwsmededelers met respect bijvoorbeeld een ontslag aanzeggen om het zo rustig mogelijk te laten verlopen. Of kunnen ze projecten begeleiden, management of personeel coachen.

Deze buddy heeft een absolute geheimhouding en noteert of administreert mede daardoor niets, enkel op uw verzoek worden er zaken genoteerd of doorgenomen. Deze buddy’s zijn niet uw persoonlijke secretaresses, assistentes o.i.d.. Ze zijn er puur voor uw persoonlijke, zakelijk gerelateerde ideeën, gedachten etc om er een mooi geheel van te maken. Ook op persoonlijk vlak kunnen zij u juist rust geven omdat u de ideeën aan iemand kwijt kunt welke eerlijk is en haar mening aangeeft met de juiste intenties en hier met professionaliteit naar kijkt. Iemand die u kunt bellen om stoom af te blazen of juist te bellen als u een deal heeft gesloten. Een persoon welke indien gewenst even met u meekijkt bij lastige stukken, klachten/personeelskwesties objectief beoordeeld en een advies geeft.

Dit kunt u uiteraard doen bij de bestaande advocaten, juristen of accountants. Welke een enorm uurtarief rekenen en een pure zakelijke relatie met uw bedrijf hebben, niet op de hoogte zijn van het reilen en zeilen en zich altijd beroepen op de wet of geen mening durven geven i.v.m. hun beroep.
NiDo is de oplossing, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een gratis intake te plannen.