think different

Wil jij ook een uniek concept voor jouw bedrijf?

Tof dat wij je nieuwsgierigheid hebben weten te veroveren

Als wij alle onderdelen hebben ontvangen en hebben doorgenomen o.a. door middel van tenminste een observatiedag op locatie, een enquêtedag en een grondige locatie analyse zullen wij een plan van aanpak opstellen ondersteunend met een stappenplan en deze stapsgewijs met je gaan uitvoeren.

Ook kunnen wij een op een DGA / CEO-gesprekken voeren als sparringpartners, waarmee wij veel ervaring hebben, om je zo volledig betrouwbaar jouw frustraties, zorgen of plannen te laten uiten en desgewenst samen met ons deze kunt aan of oppakken. Twee dagen per week hanteren wij inplan uren voor deze gesprekken op elke gewenste locatie met een tal van ondernemers welke hier baat bij hebben. Wij kennen de klappen van de zweep, weten wat ondernemen inhoudt en zijn geen loondienst adviseurs welke de kennis uit een boekje hebben.

Daarnaast kunnen wij ook management coaching verzorgen, met als doel bewust wordingen, door spiegelgesprekken, praktijkvoorbeelden en inzichten. Om personeel, management en de klant samen te brengen en jouw bedrijf naar de top te helpen.

daarom zijn wij 7 dagen per week voor onze diensten te bereiken

Ook bij het orde op zaken stellen bij vermoedens van met opzet handelen, lekken van gevoelige documenten of andere voorvallen kunnen wij je te hulp staan. Wij kunnen meerdere zaken toepassen opvallend en onopvallend indien je het zelf wilt oplossen dan wel verder wenst te voorkomen. Samen met onze partners kunnen wij je onder andere de juiste juridische documenten aanleveren, te denken aan algemene voorwaarden, overeenkomsten, geheimhoudingsverklaringen en dergelijke. jouw producten traceren en controleren, toegangssystemen, camerabewaking en persoonsregistratie behoren ook tot onze totaaloplossingen.

Bemiddelen of de oplossing zoeken buiten juridische wegen bijvoorbeeld met je buren, je wilt uitbreiden als bedrijf maar je buren denken daar anders over. Je bent op voorhand de gebeten hond en soms is door een “Onafhankelijke partij” laten bemiddelen het beste. Wij kijken naar de case, het bezwaar van de klagers / problemen en zoeken de beste oplossing, altijd met jouw wensen in gedachten.

zo worden wij INGEHUURD door multinationals tot ketens en van zzp-bedrijven tot verenigingen

RECENTE PROJECTEN

Blow Up Extreme is het grootste inflatable obstacle event ter wereld. NiDo is de organisator van dit evenement.
lees meer
Quick2Go en Med!Q zijn twee concept-applicaties welke een veilige omgeving voor persoonlijke gegevens bieden. Quick2Go is gericht op evenementen en evenementlocaties en Med!Q op de zorg.
lees meer
In samenwerking met Kinepolis organiseerde NiDo B.V. in coronatijd een drive-in bioscoop net buiten Breda.
lees meer