I Tof dat wij uw nieuwsgierigheid hebben weten te veroveren

Als wij alle onderdelen hebben ontvangen en hebben doorgenomen o.a. door middel van tenminste een observatie dag op locatie, en een enquête dag en een grondige locatieanalyse zullen wij een plan van aanpak opstellen ondersteunend met een stappenplan en deze stapsgewijs met u gaan uitvoeren.

Ook kunnen wij een op een DGA / CEO-gesprekken voeren als sparringpartners, waarmee wij veel ervaring hebben, om zo u volledig betrouwbaar uw frustraties, zorgen of plannen te laten uiten en desgewenst samen met ons deze kunt aan of oppakken. Twee dagen per week hanteren wij inplan uren voor deze gesprekken op elke gewenste locatie met een tal van ondernemers welke hier baat bij hebben. Wij kennen de klappen van de zweep, weten wat ondernemen inhoud en zijn geen loondienstadviseurs welke de kennis uit een boekje hebben.

Daarnaast kunnen wij ook managementcoaching verzorgen, met als doel bewust wordingen, door spiegelgesprekken, praktijkvoorbeelden en inzichten. Om personeel, management en de klant samen te brengen en uw bedrijf naar de top te helpen.

Daarom zijn wij ook 7 dagen per week voor deze dienst te bereiken

Ook bij het orde op zaken stellen bij vermoedens van met opzet handelen, lekken van gevoelige documenten of andere voorvallen kunne wij u te hulp staan. Wij kunnen meerdere zaken toepassen opvallend en onopvallend indien u het zelf wilt oplossen dan wel verder wenst te voorkomen. Samen met onze partners kunnen wij u o.a. de juiste juridische documenten aanleveren, te denken aan algemene voorwaarden, overeenkomsten, geheimhoudingsverklaringen en dergelijke. uw producten traceren en controleren, toegangssystemen, camerabewaking en persoonsregistratie behoren ook tot onze totaaloplossingen.

Bemiddelen of de oplossing zoeken buiten juridische wegen bijvoorbeeld met uw buren, u wilt uitbreiden als bedrijf maar uw buren denken daar anders over. U bent op voorhand de gebeten hond en soms is door een “Onafhankelijke partij” laten bemiddelen het beste. Wij kijken naar de case, het bezwaar van de klagers / problemen en zoeken de beste oplossing maar altijd met uw wensen in gedachten.

U kunt ook een inzichten geschil hebben of ineens andere gedachten bij een overeenkomst. Ook hierin denken en zoeken wij met u graag naar de oplossing i.p.v. naar de rechter te stappen wat immers duur en tijdrovend is voor je het weet ben je een jaar verder en schieten jullie beide niets mee op want het probleem is en blijft er ook.

Zo worden wij door multinationals ingehuurd tot ketens, en van Zzp bedrijven tot verengingen.

Hieronder ziet u slechts een kleine selectie van de branches van onze opdrachtgevers:

Brillenwinkels/Optiek ketens Callcenters/Telecomproviders Advocaten/Mediators
Beveiligingsbedrijven Horeca zaken/Ketens Evenementenlocaties
Vervoersbedrijven Vakbonden/Belangenorganisaties Verzekeraars/Banken
Pretparken/Attractieparken Vrijetijds-amusement parken Bioscopen/Theaters
Thuiszorg/Wijkverpleging Ziekenhuizen/Zorginstellingen Branche verengingen
Scholen/Opleidingscentra Organisatiekantoren (semi)overheidsinstellingen